Doneer nu!

Steun ons onderzoek

Uw donatie aan iGeneTRAiN helpt ons om projecten op te zetten en uit te voeren. Daarnaast helpt uw bijdrage om meer studies de mogelijkheid te geven om mee te doen met onze onderzoeken. Er zijn vele manieren mogelijk om ons financieel te ondersteunen, zoals via ideal, creditcard of bankoverschrijving. Wilt u ons over een langere periode steunen? Neem dan contact met ons op.

  • Een donatie van 90 euro maakt het mogelijk een het genoom van een patient te onderzoeken met onze transplantatie array (deze bevat ongeveer 800 duizend genetische varianten) en te combineren met de klinische gegevens van de patient, zoals afstoting van het orgaan en andere complicaties na transplantatie.
  • Een donatie van 180 euro maakt het mogelijk om het genoom van zowel de donor als de ontvanger van een orgaan te onderzoeken en te combineren met klinische gegevens na transplantatie.
  • Een donatie van 20 duizend euro of meer geeft u de mogelijkheid tot een fonds op naam. Hiermee kunt u bijvoorbeeld huidige en toekomstige onderzoeksprogramma’s steunen, of juist helpen bij educatie van jonge onderzoekers.

Doneer nu!

Waar wordt uw donatie voor gebruikt?

We streven ernaar om een zo hoog mogelijk percentage van de donaties aan het daadwerkelijke onderzoek te besteden. In de praktijk zal dit neer komen op ongeveer 95% voor het genoomonderzoek en gerelateerde onderzoeken die hieruit voortkomen en 5% voor de benodigde overhead.