Crowdfunding van start in samenwerking met Hartstichting

“Een doorbraak komt vaak uit onverwachte hoek. De Hartstichting wil talentvolle onderzoekers de kans bieden innovatief onderzoek te doen. Zo is hen gevraagd buiten de gebaande paden te denken en te komen met originele tegendraadse onderzoeken. Vanaf vandaag t/m 30 juni 2017 gaan 5 onderzoekers, samen met de Hartstichting, via crowdfunding het benodigde bedrag voor hun onderzoek bij elkaar werven.”

Samen met de Hartstichting, gaan wij proberen de komende 8 weken 25.000 euro in te zamelen. Als dit lukt dan zal de Hartstichting het bedrag verdubbelen, zodat we maar liefst 50.000 euro krijgen voor harttransplantatie-onderzoek! Met dit geld gaan wij onderzoeken welke verschillen in het DNA tussen de donor en de patient voor afstoting van het donorhart zorgen. Hiermee willen we in de toekomst medicatie beter op de patient kunnen afstemmen waardoor veel ernstige bijwerkingen kunnen worden voorkomen.

Klik hier voor meer informatie en om ons onderzoek te steunen

Update 9/5: De eerste 1000 euro is binnen! Wat een fantastische start van de crowdfunding.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *